Klublokalerne på Nørrevang 19D danner de fysiske rammer for Maribo Fotoklub.
Der er cirka 40-50 kvm. egne lokaler. Her er stole, borde, køleskab, toilet og alt det andet der hører til af basale ting. Derudover er der hvad vi skal bruge til at vise billeder, ligesom de store tavler giver gode muligheder for at se og eventuelt bedømme papirbilleder.
Alle bevæger sig i den digitale verden, og her kan klubben også klare fremvisning.
Bemærk dog at der ikke opbevares PC'er, projektorer eller lignende i klubben, ligesom der heller ikke er kontanter.

Sådan finder du til klublokalet:

PÅ C.E. Christiansensvej drejes af Nørrebrogade. Fortsæt til enden af denne og drej til venstre. Cirka 100 meter længere fremme deler vejen sig. Fortsæt ligeud over gruspladsen ved Ungdomsklubben (det gule hus) og kør mellem garagerne og det gule hus. Du vil nu ankomme til en gård, hvor der er mulighed for parkering. Klubben har lokale i "hjørnet" af gården.

Se kort på Krak.dk

Klubben har klublokale lige til højre for "øjet" der markerer Ungdomskluben.

GPS-koordinaterne til fotoklubben er:

Breddegrad: 54.777580 (54° 46' 39.29'' N
Længdegrad:
11.503399 (11° 30' 12.24'' E

Så går du lige ind ad døren.