Spring til indhold

23/11-23 Gæst – Claus Carlsen

  • af

Når vi beder Claus Carlsen om at gæste klubben med sine billeder, ved vi godt hvad vi gør.

Claus leverer en forrygende aften med humor og med fantastiske billeder.
De digitale billeder var et overvældende materiale gennem tider i Claus’s fotografiske bane, og med en indgang til billedernes opbygning og personlig tilgang til optagelserne gik tiden alt for stærkt.

For at fuldende en billedaften, havde Claus medbragt en række at de papirbilleder, som er præmieret både nationalt og internationalt, og præsentationen på tavlerne tiltrak så mange positive spørgsmål og oplevelser, at vi måtte bryde fordi toget til Østerport nægtede at vente til senere.


Stor tak til Claus for en stor billedoplevelse.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.